Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 0°C Még több cikk.

20 éves a szerecsenyi Idősek Nyugdíjas Klubja

Húsz évvel ezelőtti megalakulását nyugdíjas kulturális és baráti találkozóval ünnepli szeptember 30-án, vasárnap a szerecsenyi Idősek Nyugdíjas Klubja.
A 15.00 órakor a faluházban kezdődő jubileumi rendezvényre Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke is örömmel fogadta el a helyiek meghívását és köszöntő gondolatai mellé – a megyei önkormányzat képviseletében – díszoklevelet ad át a jubiláló szervezet vezetőjének. Az eseményen megyei nyugdíjas szervezetek vezetői és természetesen a település polgármestere is köszönti a nyugdíjas klub tagjait. A program további részében 7 település nyugdíjas klubjai lépnek fel „színpadra" kulturális műsorukkal, illetve a gyarmati iskolások is köszöntik a rendezvényen megjelenteket.

A rendezvény megszervezését a megyei és a szerecsenyi önkormányzat mellett helyi és Szerecsenyből elszármazott magánszemélyek, vállalkozók támogatták.

Szerecseny Község Önkormányzata 2003-ban elnyerte a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat „Idősbarát Önkormányzat Elismerő Címét. (Az elismerést a megyei önkormányzat 1999-ben alapította és azóta minden év őszén közzéteszi felhívását, melyben olyan önkormányzatokra várja a javaslatokat, felterjesztéseket, amelyek a kötelező időskori szociális ellátó rendszert működtetnek és ezen felül a korosztályi civil szerveződés támogatásában is példát mutatnak. A 2007. évi felhívás részletei megtalálhatók a www.gymsmo.hu oldalon a „Pályázatok, felhívások" címszó alatt. Beadási határidő: 2007. október 20.

PONTY ZITA, sajtóreferens
Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyentanfolyam: alig jelentkeztek

Rábcatorok kistérség - Ingyenes nyelvtanfolyam? – a pályakezdőknek pályázati pénzek révén… Tovább olvasom