Győr és környéke

2018.12.07. 20:01

Vita közben riasztófegyverért nyúlt - gumilövedékkel lőttek a volt férjre Győrben - fotók

A leadott lövések a sértett feje mellett haladtak el.

kisalfold.hu

A rendőrségre bejelentés érkezett december 6-án 20 óra 45 perckor arról, hogy egy győri lakótömb egyik lakásában rálőttek egy férfira. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy volt felesége lakásában, annak barátja, egy fegyverrel két alkalommal felé lőtt. A járőrök a lakásban elfogták a lövöldözőt, majd a helyszíni szemle során megtaláltak és lefoglaltak egy gáz- és riasztófegyvert.


Az adatgyűjtés során szerzett információk és a tanúk elmondása szerint a két férfi összeveszett, majd a 33 éves H. Csaba elővette a riasztófegyverét, amelyből két gumilövedéket lőtt ki. Mivel az elsődleges adatok alapján a leadott lövések a sértett feje mellett haladtak el és akár 8 napon túli sérüléseket is okozhattak volna, a nyomozók a férfival szemben - előállítását követően - súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

 

Fotók: Police.hu




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!