Győr és környéke

2019.05.23. 09:18

Villanyoszlopnak hajtott egy autós Győrben a Jedlik hídon - fotók

Az autós az út melletti járdára felhajtott, ahol nekiütközött és kitört egy villanyoszlopot.

kisalfold.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt szerdán 14 óra 45 perckor Győrben, a Jedlik hídon.


Egy 25 éves sofőr Révfalu irányából, a Kossuth utca felé közlekedett autójával, amikor az esős időben, a nedves útfelületen, egy jobbra ívelő kanyarban elveszítette uralmát járműve felett, az út melletti járdára felhajtott, ahol nekiütközött és kitört egy közvilágítási kandelábert. A baleset következtében a gépkocsiban jobb oldalt, hátul utazó férfi – aki nem használta a biztonsági övet – megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A Győri Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit - közölte a rendőrség csütörtökön.

Villanyoszlopnak hajtott egy autós Győrben a Jedlik hídon

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a hasonló baleset elkerülése érdekében az alábbiakra hívja fel a figyelmet:


- A biztonsági öv a mai napig a járművek leghatékonyabb passzív biztonsági eszköze.

- Használata a gépjárművekben kötelező, nem csak a járművezető, de utasai számára is!

- A passzív biztonsági eszközöket a testi sérülések fokának csökkentése érdekében fejlesztették ki, ezért használatának kis sebességgel haladó járművekben is szerepe van.


Ne feledjék! A biztonsági öv életet menthet! Kérjük, hívják fel ismerőseik, rokonaik, hozzátartozóik figyelmét a használatára! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!