Győr és környéke

2019.02.08. 14:18

Videón, ahogy nem bírnak várni az autósok a vasúti átjáróban Öttevénynél, és lezárt sorompónál áthajtanak a síneken

Az érkező tehervonat intenzíven dudált, egy autó a sínekről tolatott vissza a felvételt készítő sofőr beszámolója szerint.

kisalfold.hu


"Öttevény-Mosonszentmiklós vasúti átjáróban történt csütörtökön. A fényjelző se pirosan, se fehéren nem villogott, viszont a sorompórúdon villogtak a jelzőfények. Mikor odaértem, már le volt zárva, egy vonat éppen elhaladt, majd csukva maradt a sorompó, eltelt mintegy 10 perc, miközben szépen elkezdtek átszökdécselni a síneken azok, akik nem bírtak várni. Közben egy tehervonat érkezett Mosonmagyaróvár felől lassan és intenzíven dudálva, mert látta, hogy a tilos jelzés ellenére közlekednek a vasúti átjáróban. Egy szürke Volkswagen a sínekről visszatolatott a vonat jelzésére, majd amikor elhaladt a vonat, felnyílt a sorompó! Közben beszóltam a MÁV-nak, hogy valószínűleg meghibásodott a fényjelző készülék. Nem tudtam elképzelni, hogy történhetnek vasúti balesetek, de most már tudom: a türelmetlen, felelőtlen autósok miatt!" - tudósított a videót küldő sofőr a Győrben közlekedünk oldalnak


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!