Győr és környéke

2018.09.11. 10:58

Videón a gyermek-újraélesztés mozdulatai, tanulja meg ön is!

Minden felnőtt megtanulhatná a csecsemő- és a gyermek-újraélesztést, mert ha szükség van rá, a mentőhívásnál is fontosabb a lélegeztetés és a mellkasnyomás elkezdése.

kisalfold.hu

 

 „Gyerekmentő tudás – szülői elsősegély"


A csecsemő- és gyermek-újraélesztést sorozatunk 1. részében ismertettük, a 2. részben pedig a félrenyelés esetén alkalmazandó mozdulatokat mutattuk meg. A 3.-ban arról írtunk, hogy az elsősegélynyújtásból sok mindent megtanulhatnak a gyerekek is, a 4.-ben pedig azzal foglalkoztunk, hogyan előzhetik meg a baleseteket a szülők (Kisalföld – július 16–19.). Az 5. és 6. rész augusztus 4-én és 15-én jelent meg, ezekben a szülők elsősegéllyel kapcsolatos kérdéseire válaszolt az orvos. Cikkeink és az életmentő mozdulatokat bemutató fotósorozat internetes oldalunkon (www.kisalfold.hu) megtalálható és letölthető. Keressék a „Gyerekmentő tudás – szülői elsősegély" logót! A kampánnyal kapcsolatosan a [email protected] e-mail-címre írhatnak, illetve hívhatják a 96/504-452-es számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!