Győr és környéke

2019.02.11. 10:39

Vállán cipelte ki a barátnőjét egy győri diszkóból a féltékeny férfi

Később bezárta, bántalmazta, háborgatta a nőt.

A jelenleg harmincegy éves férfi 2016 tavaszán egy győri szórakozóhelyről a vállára véve vitte ki az élettársát, mivel a nő még nem akart hazamenni. A férfi a sértettet az autójához vitte, hazafuvarozta, otthonukban belökdöste a szobába, bezárta a lakás ajtaját és elvette a nő kulcsát, telefonját. Ezután ócsárolta, majd a falhoz vágta.

 

Mikor a nő menekülni próbált, a férfi két kézzel felemelte és a kanapéra dobta, amitől a sértett teste több helyen zúzódott. Ezt követően bevitte a hálószobába, rádobta az ágyra és onnan másnap reggelig nem engedte el.

 

A nő másnap elköltözött otthonról. Ezt követően a pár többször kibékült, majd újra összeveszett, de már nem költöztek újra össze.

 

2017 nyarán a férfi előzetes bejelentés nélkül ment a barátnőjéhez, ahol felháborodott azon, hogy a nő mással telefonál. Emiatt szapulni kezdte a sértettet, majd beráncigálta őt a nő saját hálószobájába. A sértettnek többször is sikerült a férfitől a hálószobából elszabadulni, de a férfi mindannyiszor vissza is vitte oda a nőt. Végül a sértett eljutott a bejárati ajtóig, azon próbálta a férfit kitessékelni, amit észrevett a szomszéd, így a férfi önként távozott a helyszínről.

 

A férfi a békülési terveivel ezt követően sem hagyott fel, ezért négy hónapon át naponta küldött kézzel írt és elektronikus leveleket a nőnek.

 

Az ügyészség a férfival szemben a két rendbeli személyi szabadság megsértésének bűntette és minősített zaklatás vétsége miatt indult bűnügyben a férfi kérése és beismerő vallomása alapján – a nő beleegyezésével – az eljárás felfüggesztése mellett közvetítői eljárásra utalásról döntött.

 

Ha a közvetítői eljárás eredményeképp a terhelt és a sértett megegyezik, és a terhelt a bűncselekmény következményeit jóváteszi, az ügyészség az eljárást megszünteti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!