Győr és környéke

2018.06.06. 23:32

Úszó utca Győrben - medence nagyságú víz gyűlt össze a Kultúrház utcában - fotók

"A helyiek már csak a MAHART2-nek nevezik a Kultúrház utcai folyami áradást" - írta Olvasónk. Kaptunk felvételt a Munkás utcából is.

kisalfold.hu

"Ismét nagyobb esőzés és megint úszott több utca is Kisbácsán, ahogy azt már évek óta megszokhatták az ott lakók. Eső van, ígéret van, megoldás évek óta nincs a problémára. A helyiek már csak a MAHART2-nek nevezik a Kultúrház utcai folyami áradást, ami minden nagyobb esőzés után előfordul.

 

Életkép a Kultúrház utcából - fotók: Tudósítók


Sajnos, a vízelvezető rendszer nem tudja a nagy mennyiségű csapadékvizet elvezetni, a szippantós kocsit meg már ki sem hívják. Elmondásuk szerint évek óta ígérgetik a megoldást, de csak pár figyelmeztető jelzőtáblát és megállni tilos táblákat kaptak a problémára" - írta Olvasónk. A Kultúrház utca problémájáról ide kattintva olvashatják el korábbi cikkünket.


Kaptunk Olvasói felvételeket Gyárvárosból, a Munkás utcából is. "A Munkás utcát ugyan 2-3 éve részben felújították, de a csatornarendszert még lefolyókkal kell bővíteni" - írta Tudósítónk.

 

Eső után a Munkás utca.







 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!