Győr és környéke

2019.01.01. 14:31

Tűzijátéktól sérült meg egy 11 éves kislány, petárdától egy 81 éves néni Győrben

Megsérült egy 11 éves kislány egy helytelenül használt tűzijátéktól kedd hajnalban.

kisalfold.hu

81 éves néni is sérült a petárdától


Sajnos nincs még vége: kedden reggel egy 81 éves nénit is kórházba szállítottak, neki is petárda szakította le két ujját. Nem ő petárdázott, csupán a szemetet akarta összeszedni a háza előtt, s akkor robbant a kezében a pirotechnikai eszköz. Az ő kezét is műteni kellett, de a roncsolódás itt is visszafordíthatatlan volt.


Megsérült egy 11 éves kislány


Nem petárda, hanem egy rosszul működtetett tűzijáték is balesetet okozott, a sérült ráadásul egy kisgyerek: bejelentés érkezett a rendőrségre január 1-én 0 óra 18 perckor arról, hogy Győrben, a Virágpiac tér és az Aradi vértanúk útja sarkán egy ismeretlen személy által rosszul elműködtetett tűzijáték egy kislány mellett robbant. A sérültet kórházba vitték, az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyermek 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.  

Illusztráció


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!