Győr és környéke

2017.11.08. 15:21

Tudta, hogy a Győrben készült Audik kétharmada vasúton hagyja el a gyárat?

Négykarikás érdekességek: naponta 60 vagon szállítja Ingolstadtba, valamint a tengerentúlra készülő autókat Európa legnagyobb kikötőibe Győrből.

kisalfold.hu

Az Audi Hungaria járműgyártása 160 000 autós éves kapacitással dolgozik. A vállalat ezt a hatalmas mennyiségű prémiumterméket a megfelelő precizitásnak és tervezésnek köszönhetően, a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve juttatja el vevőihez.

A vállalat deklarált célja, hogy a vasúti szállítás részarányát magas szinten tartsa, ezzel is csökkentve a környezet terhelését. 


A Győrben készült autók kétharmadát a vállalaton belüli 8800 méter hosszúságú sínhálózaton szállítják, majd legnagyobb részük a németországi anyavállalat felé veszi az irányt. 


Az Ingolstadt és Győr közötti direkt vasúti összeköttetés logisztikai szempontból ideális, hiszen köztes megálló nélkül teszik meg a vonatok ezt a 650 kilométeres távolságot. 

Naponta 60 vagon szállítja Ingolstadtba, valamint a tengerentúlra készülő autókat Európa legnagyobb kikötőibe Győrből. A tengerentúli vevőkhöz szállított autókat egy különleges védőzsákba csomagolják a munkatársak, hogy a négykarikás autók kifogástalan állapotban érkezzenek meg új tulajdonosaikhoz. A Győrben készült autókat világszerte több mint 60 országba szállítják.

Címkék#Győr#audi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!