Győr és környéke

2016.04.21. 15:56

Tragédia Szerecsenyben: kétéves kisfiú fulladt egy tóba

Kétéves kisfiú csúszott egy tűzoltásra használt tóba Szerecsenyen, egy baromfitelepen csütörtökön. Győrből irtózatos tempóban indultak a mentők a helyszínre, sajnos a gyermeket nem sikerült megmenteni.

kisalfold.hu

A kisfiú belecsúszott a tóba, a szülei húzták ki a vízből. A gyermek újraélesztését az apa kezdte el, akit a mentésirányítók egyike instruált, a másik irányító pedig azonnal riadóztatott egy kiemelt autót, a gyermekmentőt és egy mentőhelikoptert is -  tájékoztatta a kisalfold.hu-t Fogarasi Zoltán vezető megyei mentőtiszt.


A helyszínre érkező mentők másfél órán keresztül próbálták újraéleszteni a kicsi fiút, de sajnos sikertelenül. A győri Petz-kórházba már nem is indulhattak el vele, bár az első információk még erről szóltak. 


Szerecseny a megye egyik legtávolabbi pontja, a mentőautók Győrből indultak, de irtózatos tempóban igyekeztek a helyszínre érni. 


 Úgy tudjuk, a kisfiú most márciusban töltötte be második életévét.


Nyitóoldali képünk illusztráció. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!