Győr és környéke

2019.01.05. 17:25

Tragédia - halálos baleset történt Bőnynél, két 18 éves fiatal vesztette életét - fotók

Az elsődleges információk szerint a VW Golf áttért a szemközti sávba és ütközött a Seattal.

kisalfold.hu

20.12 - Két sérültet a Petz-kórházba szállítottak


A 8136-os számú úton halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombat délután. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Volkswagen típusú személyautó sofőrje közlekedett Bőny felől Győr irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti szemközti forgalmi sávba és összeütközött az ott közlekedő Seat típusú autóval.


A balesetben a Volkswagen vezetője és utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Úgy tudjuk, két 18 éves fiatal hunyt el a tragédia során. Az ütközés során a Seat gépkocsi vezetője és utasa is megsérült - az egyikük súlyosan, a másikuk könnyebben -, őket a mentők kórházba vitték.


Az érintett útszakaszon szombat este 19 órától ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

 

A rendőrség vizsgálja a tragikus baleset körülményeit. Fotók: Police.hu


16.25 - Két személyautó ütközött, a 8136-os utat lezárták


Két ember életét vesztette, ketten pedig megsérültek, miután összeütközött két személyautó a 8136-os út 42-es kilométerénél, Bőny térségében. A balesethez riasztott győri hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járművéből. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!