Győr és környéke

2016.02.12. 18:55

Térfigyelőkamerák őrzik a település békéjét Rábapatonán! - fotók

Térfigyelő kamerarendszert és körzeti megbízotti irodát adtak át pénteken ünnepélyes keretek között Rábapatonán. Mostantól megfelelő körülmények között teljesíthet szolgálatot a település rendőre és tizenegy kamera pásztázza az utcákat.

Havassy Anna Katalin


A minden technikai igényt kielégítő körzeti megbízotti iroda Rábapatona szívében, az Integrált Közösségi és Szolgáltató Térnél kapott helyet. Az átadón részt vett Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, aki köszöntőjében kitért a fejlesztés hasznosságára is.

– A megyénkben összesen 121 körzeti megbízott teljesít szolgálatot. Fontos, hogy a szolgálati idejük nyolcvan százalékát közterületen töltsék, de az is, hogy az irodájukban minden olyan technikai segítséget megkapjanak, amely megkönnyíti a munkájukat – mondta el a rendőr főkapitány.

Az ünnepélyes átadón részt vett Gyopáros Alpár, országgyűlési képviselő is, aki hangsúlyozta: legfontosabb, hogy az emberek biztonságban érezhessék magukat. Az állandó és eredményes rendőri és polgárőri jelenlétnek köszönhetően a bűnmegelőzés, a bűnmegszakítás és a felderítés is egyre javuló tendenciát mutat. Az emberek bíznak a rendőrökben és a polgárőrökben.

Molnár-Nagy Béla polgármester ismertette a jelenlévőkkel, hogy összesen 11 kamerát helyeztek ki az utcákban, amelyre több, mint hatmillió forintot fordítottak. 2016-ban pedig egy új polgárőr irodát is szeretnének átadni Rábapatonán.

Térfigyelőkamerák őrzik a település békéjét Rábapatonán! - fotók: HAK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!