Győr és környéke

2019.02.18. 16:04

Tartalékoljanak estére vizet ezeken a Győr környéki településeken

Víznyomás ingadozása, vízhiány és átmeneti ivóvíz-elszíneződés fordulhat elő három napon át este tíz és hajnali három óra között Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér és Dunaszeg településeken.

Február 19-től három napon át este tíz és hajnali három óra között Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér és Dunaszeg településeken a víznyomás ingadozása, vízhiány és átmeneti ivóvíz-elszíneződés fordulhat elő. Ez idő alatt is fogyasztható a vezetékes víz, de minden karbantartási munkánál ivóvizes tartálykocsit is irányítanak az érintett településekre.


Célszerű lesz ezeken a napokon az éjszakai vízhasználatnak megfelelő mennyiségű vizet még a nappali órákban félretenni. A Pannon-Víz szakemberei azt tanácsolják az itt lakóknak, hogy az érintett településeken a fehér ruhák mosását ne erre az időszakra ütemezzék és mosás előtt szemrevételezéssel ellenőrizzék a vízminőséget.


A vízszolgáltató sűrített levegős eljárással fogja tisztítani a vízvezetéket. Ez az eljárás a szokásos vízöblítésnél jóval rövidebb ideig tart, de sokkal hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé.

A vízhálózat-tisztításról a www.pannon-viz.hu weblapon vagy a 96/311-753-as telefonszámon kaphatnak további információkat. Amennyiben problémájuk merülne fel a fogyasztóknak, úgy kérik, hogy minden esetben forduljanak közvetlenül az éjjel-nappal hívható diszpécserszolgálathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!