Győr és környéke

2018.11.13. 10:04

Tájra fel! turisztikai vetélkedő középiskolásoknak - A győri Krúdy-iskola sikere

A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának Turizmus Tanszéke és a Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület szervezésében rendezték meg a "Tájra fel ! - Dunán innen Dunán túl" középiskolásoknak szóló honismereti, turisztikai vetélkedő döntőjét

kisalfold.hu

.A döntőbe jutott csapatok közül első helyezést ért el a győri Krúdy Gyula Gimnázium és Szakgimnázium "Kalandászok " nevű csapata. Második lett a szlovákiai, felvidéki nagymegyeri Kereskedelmi Szakközépiskola "Agymenők" csapata. A harmadik helyre a szintén nagymegyeri "Kalandorok" futottak be. A negyedik helyezést a szlovákiai, felvidéki Gútáról érkezett "Felvidéki dívák" nevű csapat érte el. Ötödik helyezett a győri Deák Ferenc Szakgimnázium "Deákosok" csapata lett.


A díjak átadására és a táncházzal egybekötött vacsorára a Hotel Famulus Panoráma Éttermében volt – mondta el dr. Darabos Ferenc egyetemi docens, a verseny szakmai vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!