Győr és környéke

2018.09.17. 19:20

Színpadon esett nagyot Bede-Fazekas Csaba - a darab egy időre félbeszakadt

A győri színész szerencsére jól van, végül az előadást is folytatni tudta vasárnap.

kisalfold.hu

Vasárnap délelőtt a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy-termében a Pál utcai fiúelőadás vége felé hatalmasat esett a színpadon a Nemecsek édesapját játszó [namelink name="Bede-Fazekas Csaba"].


A vérző kezű színész orvosi ellátást is kapott, a darab egy időre félbeszakadt, végül aztán ő is folytatta. Az előadás végén Bede-Fazekas kijött és meghajolt, majd a megkönnyebbült közönségnek viccesen azt mondta: pályafutása során még nem bukott ekkorát.


A Kisalföld megkeresésére hozzátette: szerencsére jól van, nem esett nagyobb baja, a térde és a keze sérült meg egy kicsit, de szakszerűen ellátták.

Négy lépcső visz fel a színpadra, s elszámoltam magam, a harmadikon álltam, amikor be kellett lépnem. Orra buktam az utolsó fokban, előreestem, majd amikor a színpadon fel akartam tápászkodni, valószínűleg az addigra lógó cipőfűzőmben is megbotlottam, s leestem 70 centiméter magasságból.


Egy 85 éves ember már nem úgy esik, mint a fiatalok, de szerencsém volt, nem esett nagyobb bajom, az előadást is folytatni tudtam, tfőn pedig már egész nap tettem-vettem

- mondta a színész, aki nem titkolja, jól esett neki a közönség aggódása és vastapsa az előadás végén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!