Győr és környéke

2018.07.16. 13:12

Szín5-ösök idén is

A Kisalföld évről évre elismeri a tudást és a szorgalmat: megjelentetjük azoknak az általános iskolás tanulóknak a fotóját, akik tiszta jeles bizonyítványt (illetve a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelést) kaptak.

kisalfold.hu

Arra kérjük a színötös tanulók szüleit, hogy e-mailben küldjék el szerkesztőségünkbe a gyermekről készült jó minőségű, színes, digitális arcképfotót (jpg formátumban). Kérjük továbbá, hogy tüntessék fel a tanuló, az iskola, az osztály, a település és a szülő nevét is.

A képeket és az adatokat tartalmazó levelet pedig küldjék el a [email protected] e-mail címre.

A beküldés határideje: július vége. Aki az interneten keresztül esetleg nem tudja mindezt elküldeni, akkor tegye azt meg postai úton. Címünk: Kisalföld szerkesztősége, 9021 Győr, Újlak u. 4/A. A borítékra feltétlenül írják rá: „Szín5".

(Felhívjuk a figyelmet, hogy képet nem őrzünk meg és nem küldünk vissza!) Mindezen információk után természetesen figyeljék a Kisalföldet és a kisalfold.hu-t, a fotókat ugyanis nyáron folyamatosan közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!