Győr és környéke

2017.12.28. 09:31

Szemtanúkat keres a rendőrség: a félsorompót is vitte, aki áthajtott a tiloson Győrben

December 25-én egy sofőr figyelmen kívül hagyta a fényjelző készülék tilos jelzését és a lefelé mozgó csapórúd ellenére a vasúti átjáróba hajtott.

A  rendőrség adatai szerint egy gépjármű vezetője 2017. december 25-én 12 óra 55 perckor Győrben, az Újlak utcában közlekedett a Révai út felől, a Közép utca irányába bordó színű autójával.


Közlekedése során a vasúti átjáróhoz érve, figyelmen kívül hagyta a fényjelző készülék tilos jelzését és a lefelé mozgó csapórúd ellenére a vasúti átjáróba hajtott. Haladása közben autójával letörte a fényjelző készülék félsorompóját, majd megállás nélkül a Közép utca irányába elhajtott.

 

Kép forrása: police.hu


A Győri Rendőrkapitányság nyomozást indított a közúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti cselekményt látta, arról információval rendelkezik jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!