Győr és környéke

2019.01.08. 12:17

Súlyos sérülések - Jóakaróját ütötte, saját anyát megrúgta Táplánypusztán a 29 éves férfi

A tulajdonos egy hónapra engedélyezte , hogy a 29 éves férfi az anyja albérletébe költözzön, távozni már nem akart.

kisalfold.hu

A rendőrségre január 7-én délután 2 órakor érkezett a bejelentés arról, hogy Táplánypusztán verekedés történt. A helyszínen a rendőröknek a sértett elmondta, hogy bérbe adott egy lakást egy asszonynak, akinek a 29 éves fia megkérte őt, engedje meg, hogy egy rövid ideig ő is a bérleményben lakhasson. A tulajdonos egy hónapra engedélyezte ezt, majd a határidő leteltével felszólította a férfit, hogy hagyja el az ingatlant. Ezen összeszólalkoztak és a vita közben a 29 éves férfi többször megütötte a tulajdonost, majd az őket szétválasztani szándékozó édesanyját is fellökte és többször megrúgta. A bántalmazások következtében mindkét sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett - közölte kedden a rendőrség.

Illusztráció

A rendőrök a verekedő P. Z-t elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!