Győr és környéke

2019.06.01. 19:32

Stílusos Art Piknik Győrben: Együnk, igyunk, szemlélődjünk a Radón

Michelin-csillagos - és más rangos - konyhák főztjéből ehetünk, s többek között az új közösségi bormárkát, a pannonhalmi PH-érték 2018-as rizlingborát kóstolhatjuk meg vasárnap estig a hétvégén a Radón. A győri rendezvény belépős, 1500 forintba kerül a napijegy.

kisalfold.hu

A kitelepült éttermek közt akad, amelyhez több száz kilométert kellene máskor utaznunk, és hónapokkal előre asztalt foglalnunk ahhoz, hogy megismerkedjünk a konyhájával - mondta Grászli Bernadett múzeumigazgató. Az intézmény által rendezett Stílusos Art Piknikrendezvényen a konyhaművészet, a pálinka- és pezsgőkultúra a borpincészetekével találkozik, zenei és vizuális művészetei élményekkel fűszerezve. 


Bemutatták hat pannonhalmi pincészet klaszterének közös bormárkáját is. A PH érték bora hat különböző - mégis nagyon hasonló - terméket jelöl, hat azonos módon tervezett palackba zárva, közös megállapodáson alapuló receptből, közös arculattal. Fellép többek között a Swing á la Django feat. Kozma Orsi, a Pankastic!, Szilárd feat. Galambos Dorina, Schoblocher Barbara, Kiss Flóra, a Valami Swing, a Kama akusztik, DJ ELF és DJ Giga.

 

Fotó: Stílusos ART Piknik Facebook-oldala

Fotó: Stílusos ART Piknik Facebook-oldala


További képeket ide kattintva nézhetnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!