Győr és környéke

2019.08.06. 16:42

Sikerült megfékezni a lángokat - nagy területen égett a szárazfű Nagyszentjánosnál

Túl a nehezén: az egyik területen eloltották a lángokat a tűzoltók Nagyszentjánosnál.

16.24 - A vasúti töltés mellett már az utómunkálatokat végzik az egységek


Eloltották a lángokat a tűzoltók Nagyszentjános külterületén, a vasúti töltés mellett elhelyezkedő szakaszon. Amint arról korábban hírt adtunk, nagy területen, több ezer négyzetméteren égett a szárazfű. A vasútállomástól a megyehatárig húzódó vasúti töltésig, valamint a vasúti töltéstől a mellette elhelyezkedő területig csaptak fel a lángok. A győri, a mosonmagyaróvári, a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak a lángok megfékezésén két vízsugárral és kéziszerszámokkal. Munkájukat egy tartálykocsi és egy erőgép is segítette. Az egységek már a vasútállomástól a megyehatárig húzódó vasúti töltésig égő tüzet is körülhatárolták.


Kedd, 14.42 - Tartálykocsi és erőgép segíti a tűzoltók munkáját


Nagy területen, több ezer négyzetméteren ég a szárazfű Nagyszentjános külterületén. A vasútállomástól a megyehatártól húzódó vasúti töltésig, valamint a vasúti töltéstől a mellette elhelyezkedő területig égnek a lángok. Győrből, Mosonmagyaróvárról, Pannonhalmáról érkeztek hivatásos tűzoltók a helyszínre, hogy a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megfékezzék a lángokat. Az egységek jelenleg két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltják a tüzet, munkájukat egy tartálykocsi és egy erőgép is segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!