Győr és környéke

2019.06.25. 17:11

Semmelweis-nap Győrben: gyermekorvost és védőnőt jutalmaztak - fotók

Győr Város Egészségügyéért díjjal jutalmazták munkáját Dr. Écsi Mária házi gyermekorvosnak és Józsa Csabáné területi védőnőnek.

kisalfold.hu

Napi küzdelem a munkájuk azoknak, akik másokon segítenek"

– ezzel méltatta az egészségügyben és a szociális szférában dolgozókat a városi Semmelweis-napon kedden Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester.


Köszöntőjében kiemelte, hogy az önkormányzat az az egészségügyi és szociális intézmények felújításával, munkakörülményeik javításával támogatja őket.

A szakembereknek köszönhetően Győr erős szociális hálót tart fenn. Köszönet ezért a munkájukért"

– közölte. Kányai Róbert, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény igazgatója azzal folytatta: e területen dolgozók együtt gyógyítanak és ápolnak időseket, betegeket, segítenek többek közt mélyszegénységben lévő gyerekeken és eladósodott családokon, dolgoznak az egészség megőrzéséért.


Az ünnepségen Győr Város Egészségügyéért díjjal jutalmazták munkáját Dr. Écsi Mária házi gyermekorvosnak és Józsa Csabáné területi védőnőnek. Győr Város Szociálpolitikájáért elismerést vehetett át Szabóné Vörös Ágnes, a győri önkormányzat humánszolgáltatási főosztály népjóléti osztályának vezetője és Kissné Teklovics Gabriella, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény gondozási vezetője.

 

Fotók


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!