Győr és környéke

2015.06.02. 11:43

Schiffer András Győrben: ne csak a Jobbik jelentse a választási lehetőséget

Schiffer András országjáró körútja során általános elégedetlenséget tapasztalt.

kisalfold.hu

[namelink name="Schiffer András"], az LMP társelnöke, országgyűlési frakcióvezetője országjáró körútja keretében kedden a megyébe látogatott el.

Reggel Győrben tartott sajtótájékoztatót, 9.45 és 10.45 között Csornán tart köztéri fogadóórát a Mártírok terén, a Soproni út kereszteződésénél, 11 és 12 óra között Kapuváron a Fő téren, a Damjanich utcai saroknál találkozhatnak vele az érdeklődők.

Győrben arról beszélt, hogy három hete tart országjáró körútja. Már a tavalyi kampány során tudatosultak pártjában szervezeti hiányosságai, ezért erősítik jelenlétüket az ország minden részében, ezért tart a társelnök köztéri fogadóórákat. Emellett találkozik polgármesterekkel, civil szervezetek képviselőivel, pártja szimpatizánsaival. Így érhetik el a társelnök szerint, hogy a kormánypártokból kiábrándultaknak ne csak a Jobbik jelentse a választási lehetőséget.

Országjáró körútja során Schiffer András eddig általános elégedetlenséget tapasztalt, azt, hogy sokan szeretnék, ha jobbak lennének a megélhetési lehetőségek, tisztességesek a bérek és megoldást találnának a döntéshozók az elvándorlásra, ami tragikus helyzetet teremt egyes térségekben, ágazatokban, például az egészségügyben. Többen panaszkodtak amiatt is, hogy az állami földbérletek kiosztása családi gazdaságoktól vett el lehetőségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!