Győr és környéke

2019.06.03. 20:49

Rendőrségi akció a 82-esen: gyorshajtás, engedély nélküli vezetés miatt is bírságoltak - fotók

A főút Nyúl, Écs, Ravazd, Veszprémvarsány településeken átvezető szakaszain ellenőrizték a sofőröket a közlekedésrendészeti akción.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság rendőrei - a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében - fokozott közúti ellenőrzést tartottak vasárnap a 82-es számú főút Nyúl, Écs, Ravazd, Veszprémvarsány településeken átvezető szakaszain.

Az akció ideje alatt a rendőrök 10 esetben sebességtúllépés miatt közigazgatási bírságot, egyszer engedély nélküli vezetés, egy alkalommal pedig műszaki hiányosság miatt szabtak ki helyszínbírságot. Szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli vezetés és szabálytalan személyszállítás miatt, továbbá kötelező biztosítás hiánya miatt egy-egy járművezető ellen - olvasható a rendőrség honlapján hétfőn.

Fotók: rendőrség

Fotók: rendőrség

Az akció célja a szabályokat durván megsértők cselekményeinek visszaszorítása, a baleseti vészhelyzetek csökkentése, a közlekedési fegyelem és a közterület rendjének további szilárdítása és elsősorban az ittas, illetőleg a bódult állapotban lévő járművezetőkkel szembeni fellépés volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!