Győr és környéke

2019.03.04. 11:10

Rajzolta a rendszámot és ittasan vezetett egy férfi Győrben

A Győri Rendőrkapitányság befejezte egy mosonszentmiklósi férfi ellen indult ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. december 13-án este egy gépkocsival közlekedett Győrben, a Petőfi téren. A járőrök megállították a járművezetőt, mivel a kocsin elől nem volt rendszám, hátul pedig hatósági jelzésként egy megrajzolt fémtábla volt. 


Az autó vezetője az egyenruhásoknak elmondta, hogy az eredeti rendszámtáblát és a forgalmi engedélyt egy korábbi rendőri intézkedés kapcsán vették el, mert a kocsit megvásárolta ugyan, de nem íratta át a nevére, így azt a hatóság a forgalomból kivonta. A rendőrök H. Gáborral szemben alkoholtesztert is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt az elkövetett bűncselekményre tekintettel, valamint további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították. A férfi az ittas járművezetés miatt helyszínbírságot kapott, majd a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - írja honlapján a rendőrség hétfőn. 


A nyomozás vizsgálati szakaszában a Győri Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!