Győr és környéke

2018.11.09. 11:27

Presztízs-gála - Az év üzletembere: Nagy László

Harminckét éves a veszkényi Met-Na Kft. A kétszázhúsz alkalmazottat foglalkoztató családi vállalkozás főprofilja gépipari és járműipari alkatrészek gyártása.

kisalfold.hu

 Az üzemből éves szinten közel másfél millió alkatrész kerül ki, melyek a hazai és a külföldi piacon jelennek meg beépítésre váró vagy késztermékként. Nagy László ügyvezető elmondása szerint igyekeznek jó lokálpatrióták is lenni, s ez a falu és annak közössége támogatásában is megmutatkozik.  

Nagy László

Nagy László

– Hét éve egy sajnálatos eset után került az én irányításom alá a vállalat. Azóta ezt az örökséget továbbvíve, -fejlesztve, a családdal és a kollégákkal közösen jutottunk el a mostani szintre – emelte ki. A cégvezetőt meglepetésként érte „Az év üzletembere" díj elnyerése: – Nagy kitüntetés ez számomra és visszaigazolása annak, hogy még ha sokszor nehéz is és küzdelmes a munka, megéri. Ez a helyes irány – összegzett az ügyvezető.

Címkék#presztizs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!