Győr és környéke

2017.04.22. 09:38

Polgári értékek kontra modern design: a hét ingatlan párbaja Győrben!

Két lenyűgöző, hasonló árfekvésű eladó lakásra bukkantunk. De vajon melyik stílus áll közelebb az önök szívéhez? Mi számít: a látvány, az négyzetméter ár, az elhelyezkedés? A ringben két győri, 42 milliós lakás! Ön dönt!

kisalfold.hu

Ízlések és pofonok ugyebár erősen különböznek. De azért egy ingatlan vásárlás során sok minden más is számíthat. Az értékállóság, a befektetési faktor, a kihasználtság és a kényelem. És így tovább.

Azért mezei lakás vásárlókként mégis sokszor az első benyomás és az alap karakter dönt. Nos, most megmutatunk két, hasonló áron kínált győri ingatlant. Aztán válasszon ki-ki vérmérséklete szerint!


Győr-Belváros Városrész, 114 m2, 42.900.000 Ft


Győr-Belvárosában a sétáló utcában eladó egy 114 nm-es, nappali+3 szoba gardróbos, szép állapotban lévő, polgári lakás. Irányár: 42,9M Ft.

További képekért katt ide!


Révfalu Városrész, 88 m2, 41.990.000 Ft


Győr-Révfalu klasszikus részén, gyalogosan a Belvárostól pár percnyire található egy újépítésű társasházban levő, Dunai panorámával rendelkező, 77 m2-es, 2 szoba + nappalis, amerikai konyhás, egyedileg tervezett és új bútorokkal felszerelt, téglaépítésű eladó lakás.

 



Az ingatlanhoz 22 m2-es napfényes terasz is tartozik. A ház előtt zöld területtel övezett parkoló kapott helyet, mely mágneskártyás sorompóval van lezárva.


Az épületben üvegoldalfalas panorámás lift található. A lakás fűtése egyéni mérőkkel rendelkező padlófűtés a ház központi kazánjához csatlakoztatott napkollektor rendszerrel. A lakás egyéni klimatizálással rendelkezik.

Az ingatlan teljes bútorozással eladó így akár azonnal költözhető, de befektetésnek is kiváló!


További képekért katt ide!


Nos, az ön szíve melyik otthonért dobog?


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!