Győr és környéke

2019.08.28. 11:01

Pofozkodás lett a parkolás vége Győrben - megszólalt a sértett

Egyikük parkolni szeretett volna, de útjában volt egy, az útra előzőleg letett motorkerékpár, amit ezért odébb tolt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 27-én este, hogy Győrben, a Vas Gereben utca melletti útszakaszon két férfi összeveszett. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a két fél azon vitatkozott össze, hogy egyikük parkolni szeretett volna, de útjában volt egy, az útra előzőleg letett motorkerékpár, amit ezért odébb tolt.


Ezt látta meg a másik férfi, aki kérdőre vonta a sofőrt, hogy miért nyúlt hozzá a más tulajdonát képező járműhöz. Szó, szót követett, majd a vita hevében a 21 éves győri férfi pofon vágta a járművezetőt.


A járőrök a pofozkodót elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd őt a nyomozók garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Portálunkat felkereste a sértett, kiegészítve a történetet:

Kiegészítéssel és pontosítással élnék a témával kapcsolatban, mivel én voltam az áldozat:


#1 Az elkövető kérdés nélkül ököllel ütött, szerencsére sikerült előle kitérnem és így érintőlegesen találta el az állkapcsomat.

#2 Az útszakaszra behajtási engedéllyel lehet behajtani (amivel rendelkezek), a robogó szabálytalanul állt. Az öböl elején kint van a behajtani tilos tábla.

#3 A robogó nem volt lezárva, 1,5 méterrel lett arrébb tolva. Mielőtt arrébb toltam volna, megkérdeztem 2 fiatalt, akik a közelben voltak, hogy övék-e, de nem hozzájuk tartozott.

#4 a kiérkező rendőrt megtámadta az elkövető, ezért a földre teperték és előállították.

- írta olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!