Győr és környéke

2016.06.17. 15:42

Papírsárkány repíti a gyerekeket Győrbe, a 9. Győrkőcfesztiválra!

A Rippel-fivérek cirkuszával és Ungár Anikóval találkozhatnak a gyerekek a kilencedik Győrkőcfesztiválon, július 1 és 3. között.

A belvárost ezúttal papírsárkányokkal díszíti a Vaskakas Bábszínház, június 27-től uralják Győr korzóit, innen a szlogen is: „Papírsárkány repít Győrbe, a 9. Győrkőcre".


Kocsis Rozi igazgató elmondta: kicsit átalakulnak a korábban megszokott helyszínek, a felújítás alatt álló Bécsi kapu tér – az útkezelő ígérete szerint – ugyan biztonságos lesz, de idén még nem a legalkalmasabb a központi programok lebonyolítására.

Papírsárkány repít Győrbe, a 9. Győrkőcfesztiválra!



Ennél is jelentősebb változás, hogy a Széchenyi térről leveszik a terhet és a medencéket különböző helyszíneken "szórják szét", mivel a szülők visszajelzései szerint a nagy melegben nem jutottak tovább a lubickoló gyerekkel a térnél. Ez talán csökkenthet valamit a kígyózó sorokon is.


De meg nem szünteti őket, hiszen tudvalévő, hogy a fesztivál minden játék ingyenes és az arcképért karszalagot kapó gyerekek díjtalanul jutnak be az uszodába, az állatkertbe, a Füles bástyához, vendéglátó helyekre és múzeumokba,a műsorfüzet ezt részletezi.


A részletes programot megismerhetik ide kattintva >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!