Győr és környéke

2017.03.23. 17:47

Oldalára borult egy terepjáró az M1-esen Börcs térségében! - fotó

Olvasónk fotója szerint az autó a belső sávban vesztegel. A Budapest felé vezető oldalon, Börcs térségében egy sávon haladhat a forgalom. Tudósítónk jutalma 5000 Ft.

kisalfold.hu

16.57


Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt csütörtökön 16 óra körüli az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldal 135-ös kilométerszelvénynél, Börcs térségében. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy személyautó az oldalára borult. A balesetben az elsődleges megállapítások szerint nem sérült meg senki.


A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, egy sávon haladhat a forgalom. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a járművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán! - közölte a rendőrség.


 

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító


16.48


Különösebben mondani sem kell, mennyire rossz és balesetveszélyes helyen van a kocsi. A balesetről egyelőre hivatalos információt nem közöltek a hatóságok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!