Győr és környéke

2016.08.25. 20:00

Nyárzáró koncert: átalakították a forgalmi rendet, tehermentesült az Árpád út - újabb fotók, videó!

A pénteki rendezvény miatt zárták le a Szent István utat a Munkácsy út és a Baross híd között.

kisalfold.hu


16.43 - Tehermentesítik az Árpád utat

"Az esti koncert miatt csütörtök este le lett zárva az autóforgalom elől a Szent István út a Munkácsy út és Baross híd közötti szakaszon. A terelés eredeti forgatókönyve szerint a Jókai útnak az Árpád út és Szent István út közötti szakaszára csak az autóbuszok hajthatnak be, az autókat az Árpád útnak terelték.

Péntek délután átalakítottuk a Jókai út ezen szakaszának forgalmi rendjét az Árpád út tehermentesítése érdekében az alábbiak szerint: a Jókai úton a Zechmeister út felől érkező forgalom tovább hajthat a Szent István út irányába az Árpád útnál, ezt követően a Szent István útra be lehet hajtani de csak jobbra – a Munkácsy út felé! Balra – a Városháza irányába továbbra is csak az autóbuszok és a célirányú forgalom hajthat be. A Szent István útra történő behajtást jelzőőrökirányítják, segítik" - közölte Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.

Felvételünk még az új forgalmi rend életbe lépése előtt készült - videó: Cseh Róbert


Dugófigyelő

Ön mit tapasztalt? Küldjön fotót: [email protected]
 



Lou Bega Győrbe jön - útzárak a nyárzáró koncert előtt - fotók: Cseh Róbert

Útzár Győrben a nyárzárón

Nyárzáró 2016 - Dugó Győrben





Péntek - 8.30 - Lezárva
 


Korábban - A győri nyárzáró rendezvény miatt forgalomkorlátozás is lesz Győrben. Már most lezárják a Szent István út és a Munkácsy út közötti szakaszt.

Rendőri forgalomirányítás Győrben - 2016. augusztus


Tudósítónk fotót is küldött a csütörtök kora esti forgalmi helyzetről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!