Győr és környéke

2014.11.06. 17:18

November 9-én ismét választás Győrben! - Morvay László közleménye

November 9-én, vasárnap megismételt önkormányzati képviselő választást tartanak a győri 24-es szavazókörben. Morvay László, a Fidesz-KDNP jelöltje nagy várakozással tekint a vasárnapi választás elé.

kisalfold.hu


"Tisztában vagyok vele, hogy az idén már a sokadik választáson vagyunk túl, mégis arra kérem a 24-es szavazókör polgárait, hogy vasárnap még egyszer járuljanak az urnához, hiszen szeretett városrészünk sorsáról kell döntenünk az elkövetkező öt évre. Személy szerint örülök a megismételt választásnak, mert a korábban kialakult szoros eredmény mindkét érintett fél részéről kételyeket ébreszthetett, számomra viszont a választás tisztasága a legfontosabb. Visszautasítom a rólam terjesztett rosszhiszemű, önös érdekeket szolgáló koholt vádakat, amelyek nem fedik a valóságot. Én becsülettel végeztem a munkámat egész életemben, és ezúttal is a sárdobálás helyett a városrész fejlődéséhez kapcsolódó programunkat egyeztettem Borkai Zsolt polgármesterrel és a városvezetéssel.

Borkai Zsolt és Morvay László

Borkai Zsolt és Morvay László
Városrészünkben sok a tennivaló, de Borkai Zsolt támogatásával sokat tudnék tenni a négyes választókerület fejlődéséért az elkövetkező öt évben. Céljaim közé tartozik a Kisbácsai tó szabadidőközponttá fejlesztése a lakossággal és a horgászokkal egyeztetett módon, a kisbácsai sportpálya ügyének rendezése, amit évek óta nem sikerült megoldania az eddigi képviselőnek. Fontos feladat a 6-os busz végállomásának áthelyezése az igényeknek megfelelően a szitásdombra, a Szitásdomb utcai járda építése, járdafelújítások, a csapadékvíz elvezetésének kiépítése a Csemete, a Kalapács, a Szabadság, a Domb és a Gát utcákban, a rossz állapotú utcák felújítása. Célom továbbá kerékpárút építése Kisbácsa és Bácsa között, valamint a Bácsai tó több generációs szabadidőparkká fejlesztése. A városrész érdekeit a választókkal közösen szeretném képviselni az önkormányzatban˝ - olvasható Morvay László és a Fidesz-KDNP városi szervezetének közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!