Győr és környéke

2017.10.15. 10:52

Nem adott elsőbbséget, összeütköztek az autók a koroncói kereszteződésben

Egy 41 éves győri férfi ellen indított eljárást a rendőrség a baleset miatt.

Vádemelési javaslattal zárult egy győri gyanúsított ügye, aki nem biztosított elsőbbséget egy útkereszteződéshez érve és személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott Koroncón.

A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 41 éves győri férfi ellen.


A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított augusztus 22-én délelőtt gépkocsijával Koroncó belterületén, a Szent István úton közlekedett. 


A férfi a Széchenyi út kereszteződéséhez érve – a kihelyezett elsőbbségadást szabályozó közúti jelzőtábla utasítása ellenére – behajtott az útkereszteződésbe. Nem biztosított elsőbbséget egy jobbról szabályosan érkező személyautónak és a jármű oldalának ütközött. A balesetben a vétlen sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök a helyszíni szemle és a nyomozás adatai alapján a 41 éves győri férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.


A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte az eljárást és vádemelési javaslatot tett - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!