Győr és környéke

2016.11.02. 23:24

Mutatjuk a Presztízs-gála legizgalmasabb pillanatait! - képgaléria

A Presztízs-díj győri gáláján jubileumi, tizenötödik alkalommal adták át a legjobb gazdasági szereplőknek járó díjakat.

kisalfold.hu

15. alkalommal adták át szerda este a Presztízs-díjakat a Győri Nemzeti Színházban. A régió kiváló vállalkozásainak és szervezeteinek járó elismerést napilapunk, a Kisalföld kezdeményezte és számos partnert talált a megvalósításhoz.


A díjazottak között olyan cégek, vállalatok, egyesületek és közéleti személyiségek vannak, akik jó példával szolgálnak a környezetük számára, akik valami hasznosat hoznak létre, bevezetnek újító, innovatív termékeket, munkát adnak embereknek, családoknak megyénkben. A szerdai gálán hatan léptek be a Presztízs Díjasok Társaságába.


Az év vállalkozása az Agrofeed Kft., az állati takarmányokban nélkülözhetetlen vitamin kiegészítők gyártója és forgalmazója lett.

Az év kisvállalkozásának járó elismerés a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászdának járt.


Az év üzletembere címet Bogisich Ferenc, a QP Zrt. vezérigazgatója érdemelte ki. A nemzetközileg is elismert vállalat két üzletága kiszolgálja a jármű- és gépipar meghatározó szereplőit egyedileg tervezett és gyártott eszközök valamint motorkomponensek szériagyártásában.


 

Fotók: H. Baranyai Edina


A Presztízs Díjasok Társasága új elismerést alapított, az oktatási díjat idén adták át először. A plakettet dr. Szekeres Tamás, a győri Széchenyi István Egyetem korábbi rektora vehette át. Az Ikarosz-díjat a világ egyik legnagyobb visszapillantó tükör gyártója, az SMR Hungary Bt. kapta.


A Kamarai Presztízs-díjjal - ami amolyan életműdíj - Jancsó Péter, a kamara korábbi elnökének, a Graboplast Zrt. elnök-vezérigazgatójának munkáját és sikereit ismerték el. Az est hangulatát a Győri Nemzeti Színház Tánckarának produkciói alapozták meg, a közönség a Carmen című operából és a Beatles.hu előadásból is láthatott részleteket. A műsorvezető Ábel Anita volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!