Győr és környéke

2019.05.11. 13:22

Motorostalálkozó Győrújbaráton - Rengett a föld a 3500 motortól - fotók, videók a felvonulásról

Szombat délután rengett a föld, elindult a domb: a győrújbaráti táborból körülbelül 3500 motoros indult el a város, Győr irányába.

kisalfold.hu

17.00

 

Már tizenhetedszer rendezték meg a Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozót és Rockfesztivált Győrújbaráton, ennek leglátványosabb részeként vonultak le a motorosok Győrbe, az ETO-parkhoz, majd vissza a táborba.

Motorostalálkozó Győrújbaráton - Rengett a föld a 3500 motortól. Fotók: H. Baranyai Edina


Voltak a járgányok között Vespák, Babetták és Harley-Davidsonok egyaránt; három és négykerekűek, összetákolt alkotások és csillogó drága csodák.

Fotók: H. Baranyai Edina


A nyergekben pedig fiatalok, idősek, nők és gyermekek. Voltak fanatikusok, akik jelmezbe öltöztek: ahogy elsuhantak az út mellett, feltűnt a Szezám utca, majd rövidesen egy kakasnak öltözött motoros követte. Mindenki dudált, integettek az út szélén szép számmal megjelenő kíváncsiskodóknak.

Fotók: H. Baranyai Edina



A győri Sztanek Márk pár hét múlva lesz öt éves, édesanyjával csillogó szemmel nézte a motorosok felvonulását. Egyelőre kerékpárja van. Hogy lesz-e a később motorja? "Az az édesapjától függ" - szögezte le az édesanyja kérdésünkre.

 

A győrújbaráti esemény a motorosszezon nyitását jelenti. A négynapos fesztivál az alsóörsi találkozó után talán a második legnagyobb az országban. Idén is koncertek színesítik

 

Régi és új arcok egyaránt felfedezhetők voltak a tömegben. Az eseményt szervező Arrabona Eagles MC elnöke, Kukori vezetésével évről-évre életre kel a hegy. A Motorosok Baráti Köre idén is emlékezetes fesztivált rendezett, sok-sok ezer motorossal és egy látványos felvonulással.


Olvasónk, Andrea videója:



Újabb olvasói videó, Sári Bélától:


14.20 - Úton a motorosok:

Több ezer motoros indult el Győrújbarátról



13.30 - Hamarosan kezdődik a vonulás:

Fotók!


Ennyire jó idő van ma :) 

Galéria kép


12.54 - Fotók a gyülekező motorosokról 

 

Gyülekeznek a motorosok a felvonulásra Győrújbaráton


05.11., szombat


11.20 -  A felvonulás délután 2 órakor indul Győrújbarátról. A motorosok már elkezdtek a tábor előtt, és a táborban gyülekezni. A jó időnek köszönhetően várhatóan több ezer motoros fog felvonulni Győrújbaráttól egészen az ETO Parkig, majd vissza - jelentette tudósítónk. Mutatjuk a felvonulás útvonalát térképen:

 



 

Korábban írtuk:

Megnyitotta kapuit az idei győrújbaráti motorostalálkozó:

 

Fotók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!