Győr és környéke

2017.05.23. 11:32

Motorost gázolt halálra egy teherautó Győrben - fotók, videó

A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta a 81-es számú főút balesettel érintett szakaszát.

13:00 - Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés azon az útszakaszon, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. A 81-es számú főút 78-as kilométerszelvénynél, Győr közelében minden forgalmi sávban zavartalanul haladhat a forgalom.


11:20 - A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta a 81-es számú főút balesettel érintett szakaszát.


9:30 - A baleset 9 óra 10 perc körül történt a 81-es számú főút 78. kilométerszelvényénél, Győr térségében.


A teherautó sofőrje a 81-esen haladt Győr felől az M1-es autópálya irányába. Közlekedése során a főút 78-as kilométerszelvényénél balra kezdett kanyarodni, amikor – eddig ismeretlen okból és körülmények között – összeütközött egy szemből érkező motorossal.

 

Fotók




Az ütközés következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az áldozat egy 29 éves bársonyosi férfi.


A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!