Győr és környéke

2018.04.05. 17:33

Mindkét x-et az LMP-re kérik

˝Most mi jövünk!˝ címmel tartott sajtótájékoztatót Ungár Péter, az LMP országos elnökségi tagja a párt Arany János utcai irodája előtt.

kisalfold.hu

 A politikus kéri a szavazókat, hogy akik megelégelték Gyurcsány, majd a Fidesz kormányzását, mind a két x-et az LMP-re tegyék. Úgy fogalmazott, hogy a párt elhozhatja a korszakváltást.


A politikus szerint a Fidesz több tízezer embert nem tekint partnernek, például azokat, akik otthonápolási díjat kapnak vagy akik gyermeket nevelnek, de az elnökségi tag szerint a fiatal kisvállalkozókat sem. Ungár úgy reagált az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely ajánlatára, hogy az „visszautasítás az érdemi koordinációra". Mint ismeretes, Karácsony kedd este bejelentette, hogy három helyen lépnének vissza az LMP javára, cserébe azt kérnék, hogy az Együtt és az LMP a többi baloldali párt számára esélyes körzetben is tegye meg ugyanezt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!