Győr és környéke

2017.03.23. 11:44

Megölte és elásta Barbarát: tíz évre ítélték Győrben a feleséggyilkost

Jogerősen tíz év fegyházbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla B. Róbertet, aki feleségét féltékenységből megölte, a holttestet Komárom-Esztergomban elásta, s bejelentette Barbara eltűnését.

kisalfold.hu

Tette után szerelmes üzeneteket írt a Facebookon, amik arról szóltak, hogy mennyire hiányzik, s majd egyszer visszatér eltűnt felesége. Másfél hónappal később találták meg a szántóföldön, a holttestet genetikus azonosította. A férfi beismerte tettét.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a holttestet Galambos Lajos birtokánál, Mocsán találták meg. Lajcsi családtagjait is megdöbbentette az eset.

A most 46 éves B. Róbert és felesége között a féltékenység, valamint a szűkös anyagi körülmények miatt gyakorivá vált a veszekedés. Egy munkahelyen dolgoztak Győrben, mikor az éjszakai műszakban a sértett közölte, hogy szakít, amit Róbert nem tudott elfogadni. Már munka közben telefonon veszekedtek, majd műszak végén együtt indultak el.

A gyanúsított férj igyekezett megtéveszteni Barbara családtagjait, ismerőseit: Facebook-oldalára még decemberben is képeket posztolt kettejükről, ˝Várni fogok rád, amíg csak élek!˝ felirattal is.

A  férj igyekezett megtéveszteni Barbara családtagjait, ismerőseit: Facebook-oldalára még decemberben is képeket posztolt kettejükről, ˝Várni fogok rád, amíg csak élek!˝ felirattal is.

A vita a parkolóban is folytatódott, ahonnan egy kocsival távoztak, s egy leágazó murvás úton megálltak az autóval. A veszekedés odáig fajult, hogy a nő kiabált a vádlottal, pofon vágta, amitől a férje indulatba jött, s legalább háromszor arcon és fejen ütötte, fejét magához húzta, és a nyakát két kézzel szorítva megfojtotta. 


A Tatabányai Törvényszék emberölés bűntette miatt 10 év börtönbüntetésre ítélte, amit a Győri Ítélőtábla érdemi részében most helyben hagyott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!