Győr és környéke

2019.07.13. 18:01

Megnyitotta kapuit Gáti Oszkár színháza Pannonhalmán - sok-sok fotó

A férfiak szexuális világa című előadással "rúgta be" az ajtót Gáti Oszkár Pannonhalmán.

kisalfold.hu

Férfihiszti


Pénteken este újra a nézők elé állt Gáti Oszkár, aki Pannonhalmán kapott lehetőséget, hogy magánszínházát tovább vigye. Bejelentette, hogy ősztől havi egy előadással számolhatnak az itt lakók és Győrben is nyit a lakásszínház. A tágas előadóteremben színházi körülményeket teremtett, karfás székek, zongoraszó, pezsgő és pogácsa várta a nézőket a Kazinczy Ferenc Művelődési Házban.


Az előadáshoz is minden technikai körülmény adott volt, profi színháza lett a városnak. A férfiak szexuális világa című előadással “rúgta be" az ajtót Gáti Oszkár. A meghökkentő és megosztó előadásban kiváló színészi teljesítményeket láthattunk, Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András triójában. A műfajilag férfihisztiként meghatározott darab a férfilét alpári, trágár, közönséges és szexista jellemzőit tárta a nézők elé. Gyöngyösi Zoltán fotóiból képgalériát találnak az eseményről.

 

Fotók: Gyöngyösi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!