Győr és környéke

2017.04.30. 09:42

Megható győrasszonyfai történet - Rendőrök, kamionosok és sokan mások köszöntötték a négy éves Zalánt - fotók, videó

Eltelt egy újabb év és a győri rendőrök ismét együtt ünnepelhettek Zalánnal, aki az elmúlt években folytonos küzdelmet vívott betegségével.

kisalfold.hu

Összefogás - Zalán negyedik zületésnapjára nagy meglepetéssel, összefogással készültek a  kamionosok, motorosok, ismerősök és ismeretlenek. Nem maradhatott el a rendőr és  a tűzoltó autó sem - írta olvasónk.

 

 

Sokan segítettek Zalánnak




Megható rendőrsztori - Győri rendőrök köszöntötték a négy éves Zalánt


A kisfiú szülei az idei évben is szerették volna emlékezetessé tenni gyermekük 4. születésnapját, melyre több szervezet mellett meghívót kaptak a megye rendőrei is. A születésnapi ünnepségre a győri rendőrök nem érkeztek üres kézzel. Idén a kisfiút a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság egyik leggyorsabb rendőrautójába ültették be, majd a gyermek örömére a szolgálati autó hang- és fényjelzését bekapcsolva egy kört tettek vele a faluban. Miután visszatértek az ünneplőkhöz a Pannonhalmi Rendőrőrs vezetője egy távirányítós rendőrautóval lepte meg a szülinapos kisgyermeket.


Kedves Zalán!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság minden rendőre nevében boldog születésnapot kívánunk Neked! - olvasható a rendőrség beszámolójában.

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!