Győr és környéke

2018.09.01. 11:52

Megérkeztek a viharfelhők megyénk fölé - fotók

Kiadós zápor lett a sötét felhőkből - írta Olvasónk.

Tudósító

Szeptember 1-én, az ősz első napján reggel készült a fotó - tette hozzá Tudósítónk, Bögi Tamás.

 

Felhők az M85 fölött, Csorna közelében - írta Olvasónk szombat este.

Felhők az M85 fölött, Csorna közelében - írta egy másik Olvasónk szombat este.


Szombaton a Dunántúlon többfelé, a Duna-Tisza közén helyenként, keleten legfeljebb néhol várható zápor, zivatar kialakulása, ott lesz a legtöbb napsütés. Nyugaton heves zivatar előfordulhat felhőszakadással, jégesővel, viharos széllel, de a légmozgás zivatartól függetlenül többfelé élénk lehet. Nyugaton 21-27, keletebbre 28-33 fok várható. Nyugaton gyenge hidegfronti hatás - írja az Időkép.


Felhős, záporos, zivataros idő


Vasárnap többségében szintén a Dunántúlon készülhetünk záporra, zivatarra, helyenként jelentősebb mennyiségű csapadék hullhat és heves zivatar ismét kialakulhat. Keleten naposabb idő valószínű, csak néhol lehet zápor, zivatar. Többfelé élénk, időnként erős, zivatarok környezetében viharos lesz a szél. Keleten 30-34 fok között alakul a csúcshőmérséklet, a Dunántúlon 22-29 fok valószínű. 


Borongós nyárvége


Hétfőn felhős, borongós időre készülhetünk, elszórtan várható záporok, zivatarok kialakulása. Helyenként szeles marad az idő, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat a szél. 19-30 fok várható, továbbra is nyugaton lesz hűvösebb.


Kedden marad a felhős idő, többfelé záporral, zivatarral. A maximumok 20-26 fok között alakulnak, keleten lesz melegebb. Szerdán szakadozottabbá válik a felhőzet, de további csapadék valószínű. A szeles időben 23-29 fok várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!