Győr és környéke

2019.02.02. 16:37

Márkás parfümöket lopott ez a trió decemberben. Felismeri őket?

Talán így akarták olcsón akarták megúszni a karácsonyi ajándékozást?

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 10-én 14 óra 35 perc körül Győrben, a Malomszéki úton egy üzletben, öt darab különböző márkájú parfümöt rejtett el táskájában egy férfi és két nő. Az elkövetők a lopást észlelő biztonsági őr elől elfutva zsákmányukat végül az üzletben hagyták.


 A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható tolvajokról a bolt biztonsági kamerája felvételt készített.


A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit és két nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!