Győr és környéke

2019.06.02. 09:23

Máris ráuntak? Győri, panorámás luxuslakás a Dunánál eladó! - fotók

Nehéz elhinni, hogy valaki szeretne ebből a 203 nm-es szépségből elköltözni. Mindenesetre ez a helyzet. Egy szerencsés - és tehetős - ember, na és szerettei azonban átvehetik az uralmat a penthouse lakás felett! 14 fotó.

kisalfold.hu

"Győrben közvetlenül a Duna parton, csodás panorámával rendelkező, újszerű, liftes társasházban 203 m2-es örök panorámás, penthouse luxuslakás tulajdonostól eladó. Az ingatlan összes alapterülete 203 m2 (110 m2 lakás + 93 m2 terasz), mely tagolása: nappali, szeparált konyha-télikert csatlakozással, gardróbszoba-mennyezetig bútorozva, 2 hálószoba teraszkapcsolattal, fürdőszoba káddal és zuhannyal, különálló vendégmosdóval, háztartási helyiség-mosókonyhával és minden igényt kielégítő körpanorámás terasz.


A lakás legmagasabb prémiumkategóriás, egyedileg tervezett fa bútorokkal és burkolatokkal beépített. Az ingatlan műanyag nyílászárókkal, távvezérlésű redőnnyel, zsaluziával, szúnyoghálóval, riasztórendszerrel és klímával felszerelt. A társasház saját kazánnal rendelkezik, lakásonként külön egyedileg szabályozható mérőórákkal. Hőleadás mennyezetfűtéssel történik, amely egyrészt kellemes hőérzetet ad, másrészt nagyon alacsony rezsivel bír. A lakás teraszán hangulatos kerti bútor, zöld növényzet és egy 6 személyes jakuzzi tusolóval került kialakításra. A lakáshoz mélygarázsban levő gépkocsibeálló és tároló megvásárolható."

 

További képek és részletek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!