Győr és környéke

2019.07.16. 13:37

Már napok óta nem találják a győri nyugdíjast - négy unokája várja haza

"Kérem, írják meg, hogy két lánya és négy unokája várja haza nagy szeretettel, csak jöjjön vissza mielőbb" - kérte Tüske Miklósné.

Gyurina Zsolt

A jól szituált férfi eltűnésének nem volt előzménye.


Nagy a kétségbeesés a győri családban: a nagypapa, édesapa, a köztiszteletben álló nyugdíjas, Tüske Miklós csütörtökön délelőtt eltűnt otthonról, azóta senki sem látta. A 69 éves férfi a Szigetben található otthonukból indult vásárolni délelőtt tízkor az egyetemnél lévő Sparba kerékpárral, meg egy papírra írt listával, hogy mit szerezzen be a főzéshez. Azóta nem adott életjelet magáról.


„Gyógyszert szedett, de nem vitte magával őket" – teszi hozzá a feleség. Tüske Miklós 170 cm magas, eltűnésekor sötétkék rövidnadrág és narancssárga felső volt rajta. De nem biztos, hogy ez jó támpont, ugyanis a közösségi oldalon közzétett felhívás nyomán többen jelentkeztek, hogy látták a férfit: kétszer a Gyepszél utca környékén, egyszer pedig a vidéki pályaudvaron, de hosszú nadrágban. Minden bizonnyal tehát a hűvösebb időben átöltözött, valahonnét ruhát szerzett, de rejtély, hogy hogyan. A jól szituált férfi eltűnésének nem volt előzménye; egyelőre a biciklijének sincs nyoma, az üzlet közelében nem volt.


A család mindent megmozgat, hogy megtalálják az eltűnt személyt. Kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Tüske Miklós hollétéről, az hívja a 06-20/964-3312-es telefonszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!