Győr és környéke

2018.07.11. 17:31

Lezárják a Bécsi kapu teret az autósforgalom elől Győrben

Péntek reggel 8 órától lép életbe a korlátozás, ami várhatóan őszig tart.

A Bécsi kapu tér felújításának következő építési üteme során a tér Kármelita templom előtti és a tér középső területét korlátoljuk el a közlekedők elől az elkövetkező napoktól -  tájékoztatott Máthé-Tóth Péter, a győri útkezelő szervezet szóvivője.


˝Az építési munkaterület biztosítása, a munkagépek mozgása és a gyalogosforgalom mellett a gépkocsi forgalmat már nem lehet fenntartani a téren történő átközlekedés során, emiatt 2018. július 13-án 08.00 órától az autósforgalom elől lezárjuk a Bécsi kapu teret.


A lezárásra várhatóan őszig van szükség, de amennyiben lehetőség nyílik a tér részleges megnyitására, gondoskodni fogunk az átközlekedés lehetőségéről.

 

A belvárosi gyalogos-zóna nyugati oldalának kapuja a felújítás miatt bezárul az autósok előtt péntektől, a ki-és behajtásra a Teleki út - Apáca utca – Jedlik Ányos utca – Dr. Kovács Pál út – Király utca, vagy a Czuczor Gergely utca – Kisfaludy utca – Aradi Vértanúk útja útvonalon keresztül lehetséges.


A terelőútvonalakra a Bécsi kapu tér irányából kiállított behajtási engedélyek is érvényesnek lesznek, így ügyfeleinknek a behajtási engedélyekkel teendőjük nem lesz.˝

Címkék#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!