Győr és környéke

2018.06.30. 12:10

Lássuk, miből élünk: a legolcsóbb és legdrágább megyei nyaralókból szemezgettünk

Bár az ország jelentős részén rossz idő volt mostanában, a szomszédban meg épp havazott, azért a hétvégi ház vadászatot mi még élvezettel folytatjuk. Hiszen ki ne vágyna egy csendes, takaros kis szigetre a hétvégék és a hosszabb szünetek, szabadságok során? Kereken 100 nyaraló közül válogathattunk, hármat meg is osztunk az olvasókkal. Jöjjön a legdrágább, a legolcsóbb és a legcukibb eladó ingatlan a megyében, nyaraló kategóriában!

A LEGDRÁGÁBB: Téti kistérség, Szerecseny, 250 m2, 95.000.000 Ft


Győr vonzáskörzetében, szép környezetben várja új tulajdonosát az 5,4 hektáros SZABADIDŐPARK ÉS HORGÁSZTÓ. A szabadidőpark szállóvendégek fogadására is fel van készülve 4 db faházzal, kiszolgáló helyiségekkel, büfével, terasszal, saját kiépített utakkal, közvilágítással, vízellátással.


 


A LEGOLCSÓBB: Téti kistérség, Kajárpéc, 35 m2, 2.490.000 Ft


Kajárpéc település elején, aszfaltról rövid murvás szakaszon tökéletesen megközelíthető, 3 helyiségből álló présház beépített szigetelt tetőtérrel, víz villany közművel eladó.

 


A LEGCUKIBB: Mosonmagyaróvári kistérség, Lipót, 40 m2, 11.000.000 Ft


A Szigetköz egyik kis falujában, Győr és Mosonmagyaróvár között, a fürdőjéről is híres Lipóton szeretnék bemutatni egy helyes kis lakot: 196 m2-es saroktelken építették meg tulajdonosai ezt a 40 m2-es, kétszintes kis nyaralót, melyben helyet kapott egy kis főzősarok, társalgó, fürdő, míg a tetőtérben a hálóhelyiség. 

 


A további 97 ajánlatért kattintson az ingatlanbazar.hu oldalára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!