Győr és környéke

2018.07.09. 13:39

Lapáttal ütötte a háza előtt vitatkozó utast egy férfi Tápszentmiklóson

Verekedés tört ki Tápszentmiklóson szombat éjszaka. A történetben szerepel egy autó sofőrje és utasa, egy ház lakója, továbbá vascső és lapát.

kisalfold.hu

A rendőrségre verekedésről érkezett bejelentés szombaton éjszakai órákban. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy gépkocsi megállt egy tápszentmiklósi ház előtt, abból a sofőr és az utas kiszállt, majd hangos vitatkozásba kezdett. 

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

Amikor visszaültek a járműbe, a házból - ami előtt megálltak - kilépett az ott lakó 52 éves férfi, aki szó nélkül odament a gépkocsihoz és egy vascsövet dugott be annak első ablakán. 


A járművezető erre elindult, mire a férfi a kezében tartott eszközzel az autó hátsó szélvédőjét beütötte, majd visszament a házába. A személyautó megállt, a 33 éves férfi utas kiszállt a gépkocsiból, ekkor a rongáló kezében egy lapáttal visszatért a helyszínre és az utast - előzetes szóváltás nélkül - többször megütötte, majd verekedni kezdett vele. 

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

A veszekedőket a járőrök kiérkezése előtt a szomszédok választották szét. A 33 éves sértett megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A rendőrök a verekedőt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vasárnap hajnalban súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - olvasható a rendőrség honlapján hétfőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!