Győr és környéke

2018.12.06. 12:35

Közösen edzhetünk egy jó célért pénteken Győrben

A Redlab Fitness jótékonysági edzést szervez egy gyógyíthatatlan betegséggel küzdő fiatalember és családja megsegítése érdekében.

kisalfold.hu

A funkcionális edzőterem jótékonysági edzést és gyűjtést szervez december 7-én 18 órakor az izomsorvadással küzdő Kristófnak. A fiatalember családja munka és a gondozás mellett az edzőterem rendszeres látogatói, ezért mindenképpen segíteni szeretnénk barátainknak - olvashatjuk az esemény Facebook oldalán.

 

 

A családnak az egész életét Kristóf barátunk köré kell szerveznie mivel teljesen mozgásképtelen, így a szállítása, mozgatása, valamint a taníttatása is speciális eszközöket igényel, ami óriási költségeket emészt fel a család életében. Átalakított személygépjármű, kerekesszék és táblagép a tanuláshoz, ez csak néhány dolog, amik Kristóf mindennapjaihoz szükségesek.


Az élet újabb próbatétel elé állította a családot nem rég, hiszen az édesanyánál - , aki az oroszlán részét végezte fia gondozásának - egy másik súlyos betegséget diagnosztizáltak. Neki most saját betegségével szemben is meg kell vívnia csatáját. Kristóf gondozásának nagy részét így jelenleg testvére végzi, akinek ezért ott kellett hagynia az iskolát, valamint az édesapa mindennap estig dolgozik, hogy anyagi hátteret tudjon biztosítani családja számára - írják a közösségi oldalon.

A Redlab Fitness szeretne mozgásra motiválni mindenkit, aki érez magában indíttatást, hogy segítsen a családnak. A teremben egy dobozt fognak elhelyezni, amibe mindenki bedobhatja adományait név nélkül.


Az edzésen részt vevőket bejgli, tea és forralt bor várja a közös mozgás után. 


Dresszkód: mikulás sapka, csúnya kötött pulóver.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!