Győr és környéke

2019.03.08. 13:46

Közel 13 milliós adomány az Auditól a győri kórháznak

Az Audi Hungaria elkötelezett a régió egészségügyi ellátásának támogatása mellett. Ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Balesetsebészeti és Kézsebészeti Osztályának adott át adományt a négykarikás vállalat, amellyel a sebészeti eszközpark bővítéséhez, valamint orvosi kutatási programokhoz járult hozzá.

kisalfold.hu

Kiemelten fontos számunkra a térségben élő emberek életminősége és annak javítása. A társadalmi felelősségvállalás jegyében vállalatunk rendszeresen támogatja a régió egészségügyi ellátását végző intézményeket, különös tekintettel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházra"

- mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Bízunk abban, hogy adományunkkal hozzájárulunk a győri kórház kiváló orvosainak munkájához, kutatási célok megvalósításához és ezáltal a betegek hatékonyabb gyógyításához" - hangsúlyozta Dr. Knáb Erzsébet.

Dr. Skaliczky Zoltán, szervezési igazgató, főigazgató-helyettes, Dr. Balogh Péter, Balesetsebészeti és Kézsebészeti osztályvezető főorvos, Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Dr. Tamás László János, főigazgató főorvos.

 

Az Audi Hungaria 12 800 000 forint összegű támogatásával a kórház Balesetsebészeti és Kézsebészeti Osztályán többek között a sebészeti beavatkozások során használt fúrómotor-park felújítása, az eszközállomány bővítése valósulhatott meg.

 Az Audi Hungaria rendszeresen támogatja a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat. Az elmúlt esztendőben a Mellkassebészeti Osztálynak invazív sebészeti eljárásokhoz szükséges orvosi műszerpark-fejlesztését és bővítését tette lehetővé a vállalat adománya. 2017-ben a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályon működő stroke-centrum számára két darab lélegeztető-készülék beszerzését segítette az Audi Hungaria, valamint egy Audi A4 Avant típusú gépjárművet bocsátott a Győri Mentőszolgálat rendelkezésére.


Az Audi Hungaria a Győri Háziorvosi Ügyelet számára is biztosít egy Audi A3 Limousine szolgálati autót.

Az AUDI HUNGARIA Zrt. az elmúlt öt évben összesen kb. 60 millió forint támogatást nyújtott a győri kórháznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!