Győr és környéke

2015.06.19. 20:12

Korona nélkül búcsúztak a győri szépségek a Miss World Hungary döntőjétől

Kiss Daniellát választották Magyarország Szépének vasárnap este, ő képviselheti hazánkat a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén. A két győri szépség, Bencze Tímea és Mike Szabina nem jutott be a legszebb három lány közé.

Szükösdi Judit

21.30 - Sztárvendégekkel teli, látványos gálaműsor keretében választották ki a tizenhat döntős lány közül Magyarország Szépét vasárnap este. Négy fordulóban mutatták meg bájaikat a hölgyek: bikiniben, különleges retro ruhában, nemzeti viseletben és estélyiben vonultak a kifutóra.

A lányokat egy tizenhat tagú szakmai zsűri pontozta, a döntésük alapján minden kör után két szépségnek véget ért a műsor. Sajnos a két győri versenyző is korán búcsúzott, Mike Szabinát és Bencze Tímeát már nem láthattuk az utolsó fordulóban. Ezzel együtt a Széchenyi István Egyetem tanulói nem lehetnek szomorúak: gyönyörűek voltak a színpadon, és ahogy korábban a kisalfold.hu-nak nyilatkozták, már azzal is elégedettek, hogy több mint ezer jelentkező közül a legszebb tizenhat közé jutottak.

Végül a zsűri és a közönség is Kiss Daniellát választotta Magyarország Szépének, első udvarhölgye Lepp Dorina, a második udvarhölgye Steingruber Virág lett.

A királynőnek a tavalyi győztes, Kulcsár Edina adta át a koronát, így 2015-ben Daniella képviselheti hazánkat a Miss World nemzetközi döntőjén, a kínai Szanjában.

A huszonegy éves bagi szépség tanulmányai mellett szempilla designerként dolgozik, korábban is indult már szépségversenyeken és legnagyobb álma, hogy egy híres divatház arca legyen.

Vasárnap, 21.01-

Bencze Tímea és Mike Szabina is búcsúzott már sajnos a versenytől. Az estélyi ruhás felvonulást még nem láthattuk, utána választják ki Magyarország Szépét.

Magyarország Szépe 2015 - a döntő képei.



Korábban írtuk:

Több mint ezer jelentkező közül jutott a legszebb tizenhat lány közé [namelink name="Bencze Tímea"] és [namelink name="Mike Szabina"] a Miss World Hungary szépségversenyen.

Mindketten a győri Széchenyi István Egyetem tanulói: a huszonhárom éves Tímea építőmérnök lesz, a huszonkét éves Szabina pedig nemzetközi tanulmányok szakos.

A lányokat szépségük mellett rátermettségük, nyelvtudásuk, tájékozottságuk alapján választotta be egy szakmai zsűri a legszebbek közé. A végső megméretésig egy felkészítő táborban is részt vettek, innen jutottak be a Tatár Csilla és Harsányi Levente vezette élő műsorba, amit a Duna televízió közvetít vasárnap este fél nyolctól.

A Magyarország Szépe versenyen a zsűri egy királynőt és két udvarhölgyet választ ki, a közönség is szavazhat a neki legjobban tetszőre.

Bencze Tímea. Fotó: Magyarország Szépe

Bencze Tímea. Fotó: Magyarország Szépe

Bencze Tímea Székelyudvarhelyen született, szeret utazni, új kultúrákat megismerni. Győrben él a párjával, akivel kilenc hónapja találtak egymásra. – Nagyon élveztem a szépségversenyre felkészítő tábort, a legjobban a jótékonysági programokat szerettem. Nincsenek elvárásaim a döntővel kapcsolatban, már annak is örülök, hogy benne vagyok a legjobb tizenhatban. Megpróbálok mindenhez pozítivan állni és a legjobbat kihozni a lehetőségekből – mondta a kisalfold.hu-nak Tímea, akiről azt is megtudtuk, hogy gyermekkorában hat évig fuvolázott.


Mike Szabina. Fotó: Magyarország Szépe

Mike Szabina. Fotó: Magyarország Szépe
A győri Mike Szabina barátja és anyukája biztatására jelentkezett a versenyre. Nyolc hónapja él párkapcsolatban, minden sportot imád, az iskola mellett pedig modellkedik. – Imádom a megméretés minden percét, a fáradtság ellenére folyamatosan mosolygok. Elég magas a tűrőképességem és maximalista vagyok, ezt a modellkedés alatt meg kellett tanulnom és most tudom kamatoztatni – fogalmazott Szabina pénteken. Hozzátette: nagyon szuper a csapat és alig várja az élő show-t, már azzal is elégedett, hogy ott lehet a fináléban.

A Magyarország Szépe győztese képviseli majd hazánkat a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában. A versenysorozat a műfajában a legnépszerűbb és legnézettebb a világon, több mint 140 országban van jelen.

[namelink name="Kulcsár Edina"], a tavalyi királynő, a 2014-es világverseny londoni döntőjén a második helyezést érte el. A Miss World szépségversenyt először 1951-ben rendezték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!