Győr és környéke

2016.01.19. 11:59

Kórházból meglógott gyalogos tévedt az M1-es autópályára, Győrnél

A 32 éves csornai férfit erősen ittas állapotban és fejsérüléssel vitték a győri kórházba. Ellátták, meglógott és valahogy az M1-esre keveredett.

Az autópályás rendőrök hétfőn 21 óra 30 perckor az M1-es autópálya 128-as kilométerszelvényben igazoltattak egy zavartan viselkedő gyalogost. A férfi bal csuklóján egy kórházi betegazonosító szalagot viselt és fején sérülések voltak. Elmondása szerint a győri kórházban ápolták, majd ellátása után gyalog indult a lakására.


A járőrök a helyszínre mentőt kértek, akik a 32 éves csornai férfit kórházba vitték - olvasható a rendőrségi közleményben.


Mint a kisalfold.hu megtudta, a férfit délután fél hatkor vitte be a mentő a győri kórház sürgősségi osztályára, erősen ittas állapotban és fejsérüléssel. A sebét összevarrták, de épp az ittassága miatt a pszichiátriára szállították volna át, míg azonban a betegszállítóra vártak, a férfi meglógott a kórházból. Ki tudja hogyan, de ezután az M1-es autópályára keveredett. Miután a a rendőrök összeszedték, valóban visszaszállították a pszichiátriára. A kórházi jegyzőkönyv szerint 22. 36 perckor valóban fel is vették az osztályra, ahol kijózanodott és másnap, azaz kedden haza is ment. 

Címkék#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!